22 maj 2008

Killar och tjejer


Muskeln:
Jag står i baren hela tiden och pratar med någon som inte vågar annat. Inte ens vakterna vågar sig nära. Ty jag har sjukt stora solarieskadade axelmuskler och övriga muskler och en vältrimmad goatee. Jag hänger familjärt och rejält (men inte homosexuellt alltså obs) över någon som jag pratar pratar kolaviktigt och sjukt högt med, gärna en europé. Byter nummer och lovar att jag ska ställa upp i vått och torrt vad det än gäller för jag kan skilja på gott och ont, i utbyte mot detsamma i vilket land denna än kommer från.
”I´ll be there if there´s anything. Do you undertand me! Focksake! Just call if there´s anything, ANYTHING. Focksake! And if I need some muscle when I come to Leeds I can call You yeah DO YOU UNDERSTAND focksake. Just promise You call! Okay!”
Så håller det på tills våld eller sex utbryter…


Gammelmorsan:
Hej vi är ett gäng som har jävligt roligt tillsammans, vi går på danspalats och lokaler, sminkade och uppklädda men ändå med leksakspresenten till barnbarna med oss i shoppingkassen. Ja vi är mormödrar faktiskt du vet en släkt som får ungar tidigt...
Vi hamnade på en uteservering och sen rann det bara på till nattklubben liksom. Vi är i vanliga fall jävligt seriösa och ansvarsfulla, men nu är vi bara fulla. Vi har nåt billigt på oss som ser dyrt ut, våra meningsfulla tribals och delfiner (Kreta-93) ska luftas ikväll! Vi vilar fötterna på soffan och tittar oförskämt på ynglingar samtidigt som importörer och direktörer och alla med minst femton kilo för mycket fett och/eller pengar bjuder oss på drinkar och vill dansa dansband till disco. Men vi vill ju bara ha lite kul gratis! Skorna klämmer men gud vad vi är sexiga, de skulle bara veta!


Nymorsan:
Killen stack svinet. Likabra för han slog mig och ungarna. Ja nu ska jag ut och hitta en ny. Svårt det där för jag gillar ju den farliga mystiska typen. Jaja med morotsbrunutansol och lite bar midja ska det väl gå vägen ikväll också. I annat fall får jag mig lite gratisdrinkar att dryga ut livskvaliteten med. Bättre än fiskpinnar! Tur man har morsan som kan var hemma med ungarna!


Drinksnubben:
Hej jag har ingen aning men av någon anledning tjänar jag sjukt mycket pengar. Jag kanske snickrar eller jobbar inom sälj på en firma som går jävligt bra. Trist bara att jag jobbat så mycket att jag aldrig har tid att tänka. Allvar alltså, tänka. Misstolka inte nu, jag sköter mitt jobb jävligt bra, har fem toppenkillar som jag bossar. Vi är ett skönt gäng och gör riktigt bra ifrån oss och har en skön relation till varandra. Vi går ut tillsammans ibland och har jävligt trevligt. Mycket tjejer blir det. Några i gänget brukar få gå hem lite tidigare, men vi som är kvar kämpar på, det är bra för lagandan. Vi brukar säga som så att det som händer på kvällarna händer inte, he he.


Andrahandsthaiet:
Hej, vi kom hit 99 och har just skilt oss och bildat en förening. Vi går ut rätt ofta och festar, girl power, ni vet. Problemet med oss är att vi går ut på de ställena alla feta loosers utan andra egenskaper än pengar som importerat hit oss också går. Här har vi killarna som ligger ett steg framför. De slipper undan allt flyg och krångel med resor och administration, de behöver bara köpa en drink eller två så är saken klar. Men ibland är det faktiskt så att vi är starka tjejer som håller på oss och har kul bara. Såna är vi tihi.


Den andra sortens drinksnubbe:
Hej jag vet inte heller varför, men jag har asmycket pengar som jag bara kan strössla över baren och golvet och allt bara. Det som blir kvar när jag gått är trevligt med dricks och ett kladd med glas i som städerskan tar. Jag har jävligt kul i skarf och v-ringat, fan alltså mode är min grej! Tränar gör jag också. Men mest solar. Eller kanske 50-50. Mina skor är alltid jättevita/svarta och långa/spetsiga. Jag köper det som finns i affären och tar på mig det med en gång. När håret når till axlarna ställer jag undan produkten och har bara en skön bakåttofs med några sköna slingor framtill, så jag både är långhårig och kort, på en gång. Mina polare följer mig troget, de ser kanske lite träliga ut, men då skulle du ha sett dom förut! Haha!